Tips - Prova-på-paket från Tefrossa

Jag har länge velat testa julteer på lösvikt, men det känns så fantastiskt ovärt att behöva betala frakt på typ 40 spänn eller något för en påse på 100g. Inte heller har jag hittat de julteerna jag suktat efter i någon butik i närheten. Men så ifjol vinter hittade jag DETTA KIT på Tefrossa.se, så då slog jag och mamma till och la en beställning.
 
I kitet jag länkade får man 20g av tio valfria tesorter ur Tefrossas sortiment + en drickchokladssticka. Jag kunde då välja några olika teer, vissa julteer och vissa andra blandningar, utan att behöva köpa en hel 100g-påse av en enda tesort som man inte ens vet hur den smakar. Superbra grej! Jag och mamma valde fem sorter var och delade sen på priset. Frakten är inkluderad i priset dessutom! Finns även ett mindre provpaket HÄR om man bara vill testa fem sorter. 
 
 
Kan även passa på att tipsa om att köpa engångstefilter ifall ni är som mig och hatar när det ramlar massa "teskräp" från tekulan i själva teet. Så himla smidigt att bara pluppa ner lite te i en engångstepåse och hälla på vattnet. Inget "skräp" så långt ögat når! Nu använder jag mig dock av filter från ett annat märke än det som Tefrossa säljer, men jag skulle tro att dom är precis lika bra :)
 
Ska absolut göra en till provbeställning nåt tag, är sjukt nyfiken på flera av deras nya teer. Men jag har precis gjort en megabeställning från Tea centre of Stockholm så nu får jag väl lugna ner mig några hekto innan nästa inköp. 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0