Granen 2011

 
Så här såg vår gran ut ifjol. Det var faktiskt första året någonsin som vi haft en riktigt gran, tänkt det ni! Vi har alltid haft en rejäl plastgran annars. Den riktiga granen gjorde sig ju väldigt bra på bild, men dessvärre inte julgranspyntet och belysningen. Nu tycker ni väl att vi är dumma i huvudet, men vi kommer ha vår kära gamla plastis i år igen. Men det är väl så, är man uppväxt med platsgran (en fin sådan, inget krafs!) så gillar man det bättre och har man alltid haft en levande gran så är det en självklarhet. 
 
Dock har jag ju en minigran från IKEA som jag pyntat lite, och den är ju levande ;) Det räcker gott och väl.
 
På bilden kan ni se lite hur mina julklappar brukar se ut också. Jag kör i princip alltid på naturfärgat papper, snöre, tag och lack på mina paket. Så enkelt, men ack så julmysigt! Ibland brukar jag bulla in lite silkepapper under omslagspappret också så det blir lite bulligare så man liksom kan dra åt snöret och få små... bullar, haha. Kan inte förklara, men fint blir det!

Och vinnaren är....

 
Stort grattis! Jag skickar ett mail till dig på direkten.
 
Tack alla som varit med och tävlat också, kul att några ville vara med i alla fall ;)
 
Minneskortet jag använde för att fota bilden ovan visade sig innehålla massssor av gamla julbilder, så det kanske dyker upp en bildbomb här på bloggen lite senare, vem vet ;)
 
Ha en fin första advent, hörrnini! Och tyck lite synd om mig som fortfarande måste bo i skollägenheten och har varken julpynt, adventsljusstake, julfika eller någon julskyltning att gå på... Får vänta till nästa helg när jag kommer hem till byn igen.
RSS 2.0