Tio favoriter

Jag tycker sånt här är spännande att läsa, så därför passar jag på att fråga - vilka är era tio favoritjullåtar just nu? Precis som med all annan musik så har man ju favoriter för tillfället, samtidigt som man har en all-time-high, liksom. Vill veta båda! Hit the kommentarsfält, ba!
 
Gud vad svårt! Har många fler favoriter som det gör ont att dom inte fick plats, men vad gör man. Jag hade ju redan utökat listan från fem favoriter till tio, kändes lite väl att utöka till tjugo ;) Även lite pinigt att ha med Nicke och Nilla på min all-time-high, men inte typ Peter Jöback eller Måns... Men jag har ju lyssnat på den låten varje jul sen jag var liten och älskar den fortfarande, klart den ska vara med i topp tio!

Julplaylisten 2012

 
Kom på att jag ännu inte länkat till min julplaylist på spotify. Katastrof! Den som är så bra!
(Klicka bara på bilden ovan så kommer ni direkt till spellistan)
 
Det är en härlig mix innehållandes både klassiskt och nyskrivet, nytolkningar och originalversioner, kända och mindre kända artister, svenskt och engelskt (och även lite lite norskt), gospel och acapella - ALLT, helt enkelt. 
 
Jag döpte listan som en hyllning till världens bästa Rudolf Andersson. Innan han inser att knäcken kokat över och det blir kaos, så säger han ju "Frid! Lite julstämning om jag får be!". Därav namnet!
 
Se så, subscriba snabbt som attan! You won't be sorry!
 

Glöm inte bort att tävla!

Glöm inte bort min tävling här på bloggen där du kan vinna ett myskit! Tävlingen avslutas imorgon vid midnatt, så skynda på!
HÄR är en länk till inlägget.
 
Ber även om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Det ska bli bättring, I promise!

Dags för en liten tävling!

Jag har länge velat ha en liten tävling här i bloggen, och nu ska det väl äntligen bli av. Vinsten är ett litet myskit innehållande detta:
 
 
(En supersmidig tesil som kan sättas på muggkanten, ett härligt höstigt te, Hungerspelen på pocket och en polkagrisstång + eventuellt nåt mer om det går att får ner nåt mer i bubbelkuvertet när det är dags att skicka, haha! Det blir en surprise i så fall ;))
 
Reglerna är enkla och lyder som följer:
För EN lott - Kommentera detta inlägg med att du är med och tävlar (glöm inte namn och emailadress!). Du behöver alltså ingen egen blogg för detta.
För TVÅ lotter - Kommentera detta inlägg med att du är med och tävlar (glöm inte namn och emailadress!) + Skriv ett inlägg på din egen blogg om att du tävlar om ett myskit hos Deck The Halls (viktigt att du länkar till detta inlägg!). Vill man låna bilden på vinsterna så är det fritt fram :)
 
Tävlingen avslutas fredagen den 30 november kl 23.59 och vinnaren presenteras under lördagen!
 
Lycka till!

Musiktips - Mindre kända julalbum #4

 
Jag är ju lite av en One Tree Hill-nörd och har länge lyssnat på Bethany Joy Galeotti (Haley i OTH), så när jag såg att hennes band Everly släppt en jul-EP var jag ju tvungen att kolla in den. Självklart var den dödsbra, synd bara att den endast innehåller 6st låtar. Men men, hellre det än inga alls!
 
Det är så himla fint när de sjunger med snygga stämmor till en akustisk gitarr, så proffisigt och välgjort. Mycket skönt för örat! Lyssna och njut! Nu! Pronto!
 
Albumet hittar ni på HÄR på spotify, HÄR på iTunes och HÄR på megastore.

Musiktips - Mindre kända julalbum #3

 
Detta album hittade jag av en slump på spotify i början av september i år. Föll pladask vid första lyssningen, vilken skön röst! Vilka arrangemang! Vilka låtar! Helt underbar skiva. Den innehåller både gamla klassiker (fast i nya, sköna arrangemang) och helt nyskrivna låtar och jsdhfbnsekjdk den är så sjukt bra. 
 
När jag precis hade hittat skivan och satt och lyssnade på den på repeat med hög volym, så satt jag samtidigt och letade mnya julfilmer att se i år. Hade hur många fönster uppe med olika filmer, och rätt som det var fastnade jag vid en film som verkade mysig, "The Heart of Christmas" hette den. Började läsa lite om vilka skådisar var med och märkte att bl.a. DJ från Huset Fullt var med. Sen läser jag "Matthew West" i rollistan. Jag bara "Hmm... Känner igen det namnet... Vänta lite - är det inte han jag lyssnar på just precis nu?", och visst var det det. Har ännu inte sett filmen, men eftersom att han har en liten roll i filmen, plus att filmen och skivan delar samma titel så gissar jag att filmen är fullproppad med låtar från skivan. Måste måste måste se den! Bara jag hittar nåt ställe man kan se den på, vilket tydligen inte var det lättaste...
 
Hur som helst, för mig får han gärna göra nya julskivor varje år, hans röst är verkligen som gjord för julmusik. 
 
Albumet hittar ni på HÄR på spotify, HÄR på iTunes och HÄR på cdon.
RSS 2.0