Årets julskivsläpp - Update #1

Varför är det typ mission impossible att i förväg ta reda på vilka artister som tänker släppa julskivor? Samma visa varje år, jag googlar och googlar men man hittar knappt någon info förrän strax innan skivsläppet. Så störigt, jag vill hinna längta lite ju!
 
De enda jag vetat sedan innan är Mary J Blige, Kelly Clarkson och Leona Lewis. Eller ja, några fler har jag luskat fram, men inte några som jag varit intresserad av.
 
Nu har jag dock hittat tre till skivor att se fram emot!
 
Erik Linder ska tydligen släppa julskiva! Han har en hemskt behaglig röst som nog passar alldeles utmärkt till jullåtar, så det ska bli spännande att höra. Albumet släpps 13 november, ska vara helt på svenska och innehålla 6st klassiker och 7st nyskrivna julsånger. Jag älskar ju när det släpps nya jullåtar, så jag är mucho nyfiken! Dessutom ska han ut på julkonsertsturné, HÄR finns lista över datum.
 
Albumet jag mest ser fram emot är dock Dave Barnes julskiva. Har ni hängt med i bloggen förut så bör ni vid det här laget veta att Daves förra julskiva är en av mina absoluta favoritjulskivor of all times. Så sjukt bra! Bäst är alla nyskriva låtar på skivan. Ryser fortfarande när jag hör "Family Tree", så galet fantastiskt vacker. Hur som helst, jag hittar inget exakt releasedatum eller någon annan info, bara att hans nya popalbum släpps i september och att julskivan ska komma någon gång i november. Återkommer så fort jag får nys om mer info!
 
Så nu medan jag skrev detta inlägg hittade jag en till, nämligen Chris Mann's julskiva! Tydligen har han tävlat i amerikanska The Voice, vilket jag kan förstå för jisses vilket pipa. Hittade tre jullåtar på spotify som han spelat in tidigare och precis som jag misstänkte så passar hans röst perfekt till julmusik. Det är lite Josh Groban-stuk, om en säger. Spännande, se!
 
EDIT kl. 13.55: Hittade precis info om att Pitch Perfect-gänget ska släppa julskiva också! DÖR! Älskar både Pitch Perfect och acapella/stäm-sång så jag längtar något hysteriskt just nu. Minst sagt!
 
Har ni någon julskiva ni ser särskilt mycket fram emot?
RSS 2.0