Julkortstillverkning

Jag och mamma började med scrapbooking när jag började 7:an, efter ett tag la jag fotoalbumen på hyllan och sysslade bara med korttillverkning men nu på senare år har jag knappt ens skapat julkort... Har troligtvis mycket att göra med att jag flyttat hemifrån och inte har något bra pysselställe här hemma.
 
Därför blev jag rejält förvånad när jag för några veckor sen fick feeling och åkte till mamma för att julkortspyssla!!! Minns typ inte ens när det hände senast. Tror jag tillverkade ca 10 kort (några grattiskort blev det också) på två eftermiddagar medan mamma kanske gjorde sammanlagt 3st, haha. Hoppas jag orkar skicka iväg korten sen också. Här hemma gör de ju ingen nytta!
 
 
Skickar ni julkort? Gör ni korten själva eller hur går ni tillväga?
 

The snow's coming down, I'm watching it fall

 
Jag må älska julen helt och fullt, men är det nåt jag hatar så är det snö och kyla. HOWEVER: Till och med snöhatar'n Hanna mjuknar lite när man sitter med en termosmugg med latte i näven, har julmusik i hörlurarna och blickar ut mot detta medan man åker buss tidigt på morgonen. 
 
Nu har förresten våra julordrar från Formex-mässan äntligen anlänt till jobbet, så förhoppningsvis hinner jag börja på att packa upp nu till veckan. Lilla julafton!!! Så mysigt :')
RSS 2.0